El “Grup de Natura Freixe” cumple 30 años

El 28 de diciembre de 1989, hoy hace 30 años, se constituyó el Grup de Natura Freixe, una organización sin ánimo de lucro que lleva tres décadas trabajando activamente por la conservación de los espacios naturales y la biodiversidad de nuestro territorio.⁣

 

YouTube video

Ir arriba

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

I aconsegueix aquesta làmina totalment GRATIS amb 12 espècies emblemàtiques de la Reserva Natural de Sebes i les millors èpoques de l’any per observar-les!

REBRÀS NOTÍCIES DE MANERA PERIÒDICA I TOTES LES ACTIVITATS QUE TENIM
PROGRAMADES DIRECTAMENT A LA TEVA BÚSTIA DE CORREU

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.