Habilitació i senyalització d’itinerari paisatgístic i cultural en el marc del projecte Ecoentorn a la Pobla de Massaluca

Lloc:

Pobla de Massaluca

Any:

2018

Finançament:

Ajuntament de la Pobla de Massaluca

Projecte de senyalització i habilitació d’un itinerari amb objectius de divulgació històrica, paisatgística i natural, enllaçant amb diferents basses recuperades en el marc del projecte EcoEntorn Massaluca.

EcoEntorn Massaluca és el projecte de desenvolupament ecoturístic de l’Ajuntament de la Pobla de Massaluca (Terra Alta), que neix amb l’esperit de crear una experiència de descoberta de l’entorn seguint els principis de l’ecoturisme. Aquesta nova tipologia turística enfoca el turisme des d’una nova vessant que intenta posar en valor la natura i conscienciar l’ecoturista de dur a terme pràctiques sostenibles i respectuoses amb l’entorn. A més, no deixa de banda la vessant social, ja que intenta millorar la qualitat de vida de la població local i en difon els valors culturals i patrimonials.

El Grup de Natura Freixe va assessorar a l’Ajuntament de la Pobla de Massaluca en la definició de l’itinerari i va realitzar el disseny i impressió de tots els plafons informatius. També va realitzar tota la senyalització de l’itinerari (com ara els cartells indicadors i pilones de senyalització).

Scroll to Top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.