Oasis de pol·linitzadors

Lloc:

Riba-roja d'Ebre i Flix

Any:

2023

Imatge de la portada: Jana Marco

Aquest projecte pretén sensibilitzar sobre l’afectació que té l’activitat humana en els pol·linitzadors silvestres i els seus hàbitats. Utilitzant la custòdia del territori com a eina principal de conservació, es crearà una xarxa d’ambients d’alt valor ecològic per afavorir la presència dels pol·linitzadors silvestres.

També es realitzarà una campanya de sensibilització ambiental per conscienciar la ciutadania sobre el servei ecosistèmic de la pol·linització i es potenciaran les bones pràctiques ambientals a través d’una formació especialitzada.

Finalment, es promourà la participació de diversos col·lectius amb risc d’exclusió social: mitjançant mecanismes de sinergia territorial, realitzant tallers d’estimulació sensorial i activitats de voluntariat ambiental per a trencar les barreres de l’exclusió social.

Scroll to Top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.