Programa Triennal de Custòdia a la Reserva Natural de Sebes i Meandre de Flix (Ribera d’Ebre)

Lloc:

Reserva Natural de Sebes i Meandre de Flix

Any:

Anys 2009, 2010 i 2011

Finançament:

Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya

Convocatòria de l’antic Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, el qual ens va incloure dintre l’ordre d’ajuts per a la Promoció i Consolidació de la Custòdia del Territori als Espais Naturals de Catalunya. Aquest projecte es va desenvolupar en l’àmbit de la Reserva Natural i els seus principals objectius eren la millora dels hàbitats fluvials, tant de Sebes (zona d’aiguamolls) com del Meandre de Flix, mitjançant col·laboracions amb els propietaris de la zona. Els resultats aconseguits durant l’execució d’aquest projecte van ser molt satisfactoris:

6 acords de custòdia formalitzats (32.800 m2 de superfície)

17.000 m2 d’hàbitat de ribera restaurat (eliminació de vegetació invasora i repoblació d’uns 10.000 m2 amb 526 arbres de ribera autòctons).

15.000 m2 on s’està realitzant una gestió de manteniment, preservació i afavoriment d’hàbitats i espècies d’interès.

Forta difusió entre la població (2.000 calendaris, 1.400 fulletons, 800 dossiers educatius, un panell informatiu, jornades de voluntariat i participació ciutadana, premsa i radio…).

Tallers educatius a escolars.

Scroll to Top

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

I aconsegueix aquesta làmina totalment GRATIS amb 12 espècies emblemàtiques de la Reserva Natural de Sebes i les millors èpoques de l’any per observar-les!

REBRÀS NOTÍCIES DE MANERA PERIÒDICA I TOTES LES ACTIVITATS QUE TENIM
PROGRAMADES DIRECTAMENT A LA TEVA BÚSTIA DE CORREU

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.