ZEBRAREG: Projecte d’avaluació sobre la colonització del musclo zebrat a la xarxa de regs de la Ribera d’Ebre

Lloc:

Ribera d’Ebre

Any:

2010

Entitats socies:

Centre Tecnològic de Manresa

Finançament:

Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya

Projecte que l’any 2010 el Grup de Natura Freixe va realitzar en col·laboració amb el Centre Tecnològic de Manresa (CTM), amb l’objectiu d’abordar de forma global la problemàtica del musclo zebrat en la xarxa de regadius de la Ribera d’Ebre. Es va analitzar la idoneïtat i efectivitat de les diferents mesures pal·liatives en funció de les característiques i el grau d’afectació de cada comunitat. També es va proporcionat eines senzilles de seguiment als regants i es va traslladar recomanacions a les administracions per a millorar les instal·lacions de nou disseny i les ja existents. En aquest aspecte es va fer una especial incidència en la formació del personal que ha de manipular les instal·lacions de tractament.

Scroll to Top

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

I aconsegueix aquesta làmina totalment GRATIS amb 12 espècies emblemàtiques de la Reserva Natural de Sebes i les millors èpoques de l’any per observar-les!

REBRÀS NOTÍCIES DE MANERA PERIÒDICA I TOTES LES ACTIVITATS QUE TENIM
PROGRAMADES DIRECTAMENT A LA TEVA BÚSTIA DE CORREU

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.