Renovació de la cartelleria de la Reserva Natural de Sebes

Lloc:

Reserva Natural de Sebes

Any:

2020

Finançament:

Ajuntament de Flix, Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i Fundació Zoo de Barcelona

Els cartells informatius són una de les principals eines que tenen els visitants de la Reserva Natural de Sebes per obtenir informació mentre gaudeixen d’aquest espai natural. És per aquest motiu, doncs, que s’ha dut a terme una renovació d’aquests cartells, la majoria ubicats dins els observatoris.

El que s’ha buscat amb la nova cartelleria és, essencialment, millorar l’experiència dels usuaris. Per una banda, s’han treballat els continguts per aconseguir transmetre informació de caràcter científic i tècnic d’una manera entenedora i didàctica. Per l’altra, s’ha procurat potenciar els recursos visuals i les imatges, que aconsegueixen transmetre coneixements de gran valor.

Les il·lustracions són del dissenyador gràfic i il·lustrador de natura Àlex Mascarell Llosa.

Scroll to Top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.